Dansk træ, Dansk håndværk, Dansk skat - Vestjyske Priser..

Nyheder

Oksbøl Savværk Aps har d. 1/12-2016 ansat Claus Berg som daglig leder af Oksbøl Savværk.

Claus kommer fra en ansættelse i Kvist Industries i Årre, hvor han har været ansat i ca. 30 år.

Claus er ansat til at videreudvikle den gode gænge Oksbøl Savværk har været i, siden sin opstart i 2009. Han har allerede planlagt op til flere tiltag for at øge omsætningen, med blandt andet investering i en kehlemaskine (til at høvle træ til f.eks. terrassebrædder samt beklædningsbrædder). Alt samt noget som på sigt gerne skulle øge indtjeningen samt medarbejderstaben på stedet.

Anders, som er ejer af virksomheden, vil fortsat være i virksomheden, men han vil i stigende grad koncentrere sig om vores 2 sociale projekter, hvor det ene projekt, Lysladen, er et projekt for psykisk sårbare mennesker og det andet er et integrationsprojekt for primært flygtninge.

Udover sin kæmpe interesse, og dygtighed, indenfor træprodukter, har Claus et stort hjerte for de socialt udsatte i vores samfund. Derfor har han været et nemt valg for os at ansætte og vi ser frem til mange gode driftige år fremadrettet.

Sitemap
Cookies er nødvendige for at vores webshop kan fungere. Ved at bruge vores webshop accepterer du brugen af cookies. Læs mere her

Klik her for vores mobilside