Fortrydelsesret

Bestillinger hos Oksbøl-savværk.dk er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret.
Når du returnere de købte varer skal det ske i væsentligt samme stand og antal.
Det gør vores arbejde meget nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen hvis du på følgeseddelen angiver fakturanummer, eller du ligger en kopi af fakturaen i pakken.
Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vore kunder er det svært for os at vide hvor der skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.
Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb inklusiv fragt. Forsendelses omkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden.
Tilbagebetaling af købssummen sker som tilbageførsel til kort eller som bankoverførelse, og du skal i forbindelse med bankoverførsel derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings - og kontonummer. Vi overfører pengene til din konto inden for 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne fra dig.
Der er ingen krav om, at du skal returnere varerne i den originale emballage, men det er dit ansvar, at sørge for at varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, at du gemmer kasse og anden emballage.