Betingelser

Generelle oplysninger

Oksbøl Savværk ApS
CVR-nr. 41436123

Borrevej 31, 6840 Oksbøl

E-mail: info@oksboel-savvaerk.dk

Tlf: 75 15 13 13

Betaling

Når du bestiller varer hos Oksbøl-savværk.dk kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:

 

Bankoverførsel

Hvis du vælger betaling via bankoverførsel afsendes dine vare når vi modtager betalingen. Hvis ikke betalingen er modtaget senest 5 bankdage efter bestilling annulleres ordren. Kontooplysninger til brug ved betalingen vil fremgå af din ordrebekræftelse.

 

Betalingskort

Hvis du betaler med betalingskort trækkes pengene på din konto når varerne afsendes eller er klar til afhentning. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PBS (Nets)

Hos Oksbøl-savværk.dk kan du betale med følgende kort: Dankort, Visa, Visa electron, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro og eDankort

Vi opkræver IKKE kortgebyrer.

Du kan nu betale med MobilePay på nr. 745020, når du kommer og henter dine varer.

Levering/fragt

Ordre hos Oksbøl-savværk.dk leveres til den ønskede leveringsadresse, eller kan afhentes. Du vil i bestillingsprocessen kunne vælge mellem de, for din ordre, tilgængelige leveringsformer, nogle varer har ikke mulighed for levering, så der er muligheden kun afhentning.

Leveringstiden fremgår af vores oversigt over Leveringstider. Lagervarer afsendes typisk 1-3 dage fra ordrens modtagelse. Fragtmandens forsendelsestid er typisk 1-4 dage. Du vil modtage et Track&Trace link, så du kan følge din leverance.

Leveringspriserne er kun til brofaste øer. Vi kan levere på nogle ikke-brofaste øer imod et tillæg. Vi kan desværre ikke levere til Bornholm da priserne er meget voldsomme. Vi opfordre til selv at få en pris på leveringen fra Køge til Bornholm. Leverancer til Samsø foregår med Brdr. Kjeldahl. Øvrige øer, kontakt os.

Afhentning:

Varer købt til afhentning skal afhentes senest 1 uge efter klarmelding. Herefter henstår det købte på vores plads for købers egen regning og risiko. Ved afhentning skal kvittering medbringes. Dette er din sikkerhed for at varen ikke udleveres til andre (vi kræver ikke underskrift ved udlevering).

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Varer der er specielt fremstillet til dig, tages ikke retur.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at varerne returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Bemærk; at stort set alle produkter ikke kan sendes med almindelig pakkepost, men kræver special transport.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Vi tilbagebetaler dig til den bankkonto du anviser os eller om muligt tilbage på det kort der oprindeligt blev brugt til betalingen; senest 5 dage efter at varen er modtaget hos os.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Oksbøl Savværk ApS

Borrevej 31

6840 Oksbøl

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse samt kontatperson og evt. CVR nummer.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig, til vores fragtleverandør.

Personoplysningerne registreres hos Oksbøl Savværk ApS og opbevares så længe de er nødvendige i forhold til de formål som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dine/jeres data. Efter gældende lovgivning mindst 5 år efter fordringens ophør. 
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på www.oksboel-savvaerk.dk er Mogens Kingo.


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@oksboel-savvaerk.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 09-03-2022.

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular (ret til og gem som PDF)