Ofte stillede spørgsmål

 1. Kan vi forhandle om prisen hvis vi køber flere? Nej, vi er i forvejen nok Danmarks billigste.
 2. Er det kvalitet når det er så billigt? Ja, vi kan lave det så billigt fordi vi bruger hele længder af træ så der er ingen spild.
 3. Kan vi finde ud af at samle det? Ja, der følger meget fine tegninger med.
 4. Er skruepakkerne ikke meget dyre? Nej, for alt lærkebeklædning skal skrues fast med rustfri A4 skruer, ellers ruster skruerne og der kommer sorte streger på træet.
 5. Kan vi aftale en bestemt dag/time? Nej, den vognmand vi bruger har 5 dage at levere på- ellers ville fragten være betydeligt større.
 6. Er det bedst lige at ringe og tale med jer i telefon? Nej, vi har i perioder meget travlt med at skære træ, så det er bedst på mail.
 7. Kan vi betale det ”sort”? Nej, for vi betaler faktisk vores skat med glæde…
 8. Hvad er fragt prisen? Se under de forskellige produkter. Man kan også lave en prøvebestilling, så regnes fragten ud.
 9. Kan vi bestille shelter, bålhytte osv. I andre mål end dem i sælger? Nej, men de fleste ting kan ændres når i bygger det.
 10. Hvad betyder uafkortet? Det betyder at man skal skære alt træet til ifølge de medsendte tegninger.
 11. Kan vi få tegninger tilsendt før vi får ordren? Nej, de følger med varerne.
 12. Kan vi afhente udenfor jeres åbningstid, eller i weekenden? Ja, hvis i har betalt over nettet, skriver i bare en mail og vi stiller det frem.
 13. Kommer vi foran alle andre kunder hvis vi bare skriver og ringer nok gange? Nej, vi tager alle vores kunder i den rækkefølge de afgiver en ordre- stor som lille.
 14. Er træet 100% nøjagtigt når det er friskskåret direkte fra savværket? Nej, desværre kan træ som ikke er høvlet godt svinge op til nogle millimeter når det bliver skåret, især Lærk kan svinge noget. Men som regel er det ikke noget der ses når det er monteret.
 15.  Når træet er høvlet, har det så en 100 % glat overflade? Nej, det har det ikke, for især omkring knaster kan træet ”rejse” sig lidt ved høvling.
 16. Er alt træet høvlet på 4 sider? Nej, til vores sheltergulv, høvler vi dem ikke på siderne.
 17. Kan vi bruge jeres planker til et indendørs spisebord? Vi kan ikke anbefale det, for det skal være tørret træ og det har vi ikke. Når det så er sagt, så er der rigtig mange der har lavet de fedeste plankeborde indendørs alligevel i Douglas planker, så det er lidt op til den enkelte om de vil springe ud i det.