Varde Kommune, Vi i naturen

 

Vi i naturen er Varde Kommunes fælles vision. Den indrammer fortællingen om det gode liv i vores naturskønne omgivelser. Med visionen i hånden tager vi aktivt stilling til, hvordan vi bruger naturens enestående kvaliteter som en ekstra ressource, i det vi gør.

Vores afsæt i naturen og brug af naturen er en vigtig del af grundlaget for udvikling af de ting vi gør i hverdagen.

Borgerne skal opleve stolthed over den enestående natur, og at den skaber ramme for et godt liv. Virksomheder skal se naturen som en kilde til styrkelse og udvikling af deres forretning. Turister skal opleve naturen som rammen for unikke ferieoplevelser.

Med visionen vil vi sammen skabe udvikling, vækst og livskvalitet. Visionen skal benyttes aktivt af borgere, institutioner, foreninger, lokalsamfund og virksomheder.

 

Vi har en fælles opgave

Varde Kommune skal også i fremtiden være et godt sted at bo.

Derfor arbejder vi sammen omkring det fælles mål. Hvis vi bevæget os i samme retning, skaber vi en kraftfuld bevægelse, der kan drive områdets udvikling i mange år fremover.

Alt det vi holder af i dag, skal vi hjælpe hinanden med at vi også har i morgen.

 

Del dine oplevelser på sociale medier

Du kan være med til at udbrede visionen ved at dele dine naturoplevelser på de sociale medier. Brug hashtagget #viinaturen, når du deler dine opslag – så er du med til at skabe en strøm af opmærksomhed omkring Vi i naturen.

http://www.viinaturen.dk/